Leer-, gedrags- & ontwikkelingsproblemen 

aanpakken bij de bron!

 

De Ronde Aarde heeft een uniek aanbod van logopedie en reflexintegratie. Beide behandelvormen worden zowel los van elkaar als gecombineerd aangeboden en zijn geschikt voor alle leeftijden. Bij logopedische én niet-logopedische problemen.

Binnen mijn logopedische werk merkte ik dat er soms meer nodig was om bepaalde resultaten te bereiken. Na verschillende behandelmethodes te hebben bestudeerd, kwam ik uit op reflexintegratie. Een behandelwijze die leer-, gedrags- & ontwikkelingsproblemen aanpakt bij de bron, met als gevolg opzienbarende resultaten! Lees meer over deze geïntegreerde aanpak. 

 

"Mijn jarenlange ervaring als logopedist, gecombineerd met de vernieuwende inzichten en behandelwijzen van reflexintegratie verhogen de kans op blijvende verandering."

 

Daniëlle van Vliet 

logopedist & behandelaar reflexintegratie | MNRI® Core In Training

Het beste voor jouw kind

 

Je wenst jouw kind een fijne, onbezorgde kindertijd toe. Dat het met plezier naar school gaat, zonder problemen kan meekomen en vriendjes en vriendinnetjes heeft. Voor veel kinderen is dit niet de realiteit. Steeds meer kinderen lopen vast in hun jonge leventje.

Unieke behandelvorm

 

De Ronde Aarde biedt logopedie en reflexintegratie, zowel los van elkaar als gecombineerd en is de aangewezen praktijk als het gaat om problemen op het gebied van gedrag & emotie, leren & ontwikkelen, ontspannen & welbevinden. 

Ervaringsverhalen

 

Geen behandeling is hetzelfde en iedereen zal zijn eigen, unieke ervaring hebben bij De Ronde Aarde. Toch kan het fijn zijn om van tevoren te lezen hoe anderen de werkwijze in de praktijk hebben ervaren. Zowel voor logopedie, als voor reflexintegratie.

Wanneer logopedie?

 

Heeft jouw kind problemen op het gebied van spraak, taal, mondgedrag (OMFT) of met auditieve vaardigheden? Of, heb je zelf logopedische behandeling nodig? De Ronde Aarde helpt je hierbij door middel van onderzoek, advies en behandeling. Ook zonder verwijzing van een arts.

Wanneer reflexintegratie?

 

Bij een diagnose of vermoeden van ADD, ADHD, autisme, dyslexie, hooggevoelig-heid en andere uiteenlopende problemen van onvoldoende stil kunnen zitten en weinig focus tot aan boze buien en angsten denk je misschien niet meteen aan een verstoorde reflexontwikkeling in de eerste levensjaren.

Waarom reflexintegratie?       

 

Reflexintegratie is een doeltreffende be-handelvorm die een groot scala aan klachten aanpakt bij de bron. Al bij de eerste afspraak kan ik zien of er sprake is van een verstoorde reflexontwikkeling. Oefeningen zorgen rijping van het zenuwstelsel.

Werkwijze

 

Kom je specifiek voor logopedie of reflexintegratie? Klik dan op het betreffende kopje. Misschien is een combinatie nog beter. Ook dat is mogelijk. Zelfs als je ergens anders al logopedie hebt en dat wilt combineren met reflexintegratie bij De Ronde Aarde. Zo'n combinatie kan juist zorgen voor de verandering die je voor ogen hebt.

Tarieven & vergoedingen

 

De Ronde Aarde werkt contractvrij. Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Bij een (zuivere) res-titutiepolis is dit in het algemeen een volledige vergoeding, bij een naturapolis een gedeeltelijke vergoeding. Reflex-integratie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat zijn de kosten per sessie?

Over Daniëlle

 

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het WAAROM achter alles. Waar een ander voornamelijk gericht is op zo snel mogelijk te komen tot een oplossing, wil ik ook doordringen tot de kern van het probleem om die aan te kunnen pakken.

© 2018 De Ronde Aarde Ι Logopedie en Reflexintegratie                                                                  Fotografie www.luzanveenendaal.nl