"Danielle gaf ons direct veel vertrouwen. Bij elke behandeling was er ruimte voor de behoefte van mijn zoon."

 

Onze zoon Aaron van bijna 6 heeft TOS (taalontwikkelingstoornis). Na de vroegbehandeling bij Kentalis was De Ronde Aarde een prima aansluiting om verder te werken aan zijn taal achterstand. 

Bij de intake voelde Danielle heel goed aan dat Aaron niet lekker in zijn vel zat, waardoor zij ons spelenderwijs oefeningen meegaf vanuit reflexintegratie. Sinds kort weten we pas dat hij behalve TOS ook autisme heeft. 

Danielle gaf ons direct veel vertrouwen. Bij elke behandeling was er ruimte voor de behoefte van mijn zoon. Ze ging mee in zijn beleving en nam dit mee in de oefeningen. Hij ging er met plezier naar toe en keek uit naar de spelletjes die ze gingen doen. Hij liet zien dat hij onder de juiste omstandigheden een leerbaar jongetje is. Ze gaf Aaron dan ook de ruimte om zich een periode zonder logopedie zelf verder te ontwikkelen. Na een half jaar heeft ze opnieuw naar Aaron geluisterd en een paar weken testen afgenomen. Het blijkt dat Aaron het heel goed doet! Danielle heeft ons ter afsluiting nog adviezen meegegeven waar wij thuis en op school mee verder kunnen. Danielle, bedankt!

Moeder van Aaron (bijna 6 jaar)

© 2018 De Ronde Aarde Ι Logopedie en Reflexintegratie                                                                  Fotografie www.luzanveenendaal.nl