"Het was gewoon leuk om naar logopedie te gaan."

Ik ben moeder van drie kinderen en Daniëlle heeft hen alle drie onder behandeling gehad.

Mijn oudste heeft reflex-integratie therapie bij Daniëlle gedaan. Hij heeft daardoor bijna geen boze buien meer, slaapt beter en kan beter met aanraking omgaan. Mijn zoon vond de therapie fijn, maar vond de oefeningen en alle indrukken ook heel lastig. Daniëlle was vriendelijk, veilig en zonder oordeel. Dit was bijzonder prettig. (niet in de laatste plaats voor mij als moeder).

Mijn middelste heeft TOS (taalontwikkelingsstoornis) en is bij Daniëlle geweest voor zijn spraakontwikkeling. Naast TOS heeft mijn zoon een hoog IQ. Daniëlle was bij hem steeds weer in staat om iets nieuws te bedenken en de ideeën van mijn zoon in de behandeling te verwerking. Daniëlle is creatief en vindingrijk.

Mijn jongste leek zich aanvankelijk goed te ontwikkelen op spraakgebied, maar op een gegeven moment viel op dat ze zo onduidelijk sprak. Natuurlijk kwamen we ook met haar bij Daniëlle. In een paar maanden tijd ging onze dochter enorm vooruit. Wat me vooral bij bleef is de gezelligheid tijdens de behandelingen. Daniëlle kan heel goed met (jonge) kinderen omgaan. Het was gewoon leuk om naar logopedie te gaan.

Sabine - moeder van 3 kinderen

© 2018 De Ronde Aarde Ι Logopedie en Reflexintegratie                                                                  Fotografie www.luzanveenendaal.nl